NLB za stečaj Zvon 2 Holdinga

Bez autora
Jun 15 2011

Nova Ljubljanska banka (NLB) podnijela je žalbu protiv vođenja postupka prisilne nagodbe u Zvon 2 Holdingu. NLB je sa 68,8 milijuna eura potraživanja najveći vjerovnik Zvona 2. Najveća slovenska banka ocjenjuje kako ne postoje uvjeti za prisilnu nagodbu jer je stopa uspješnosti financijskog prestrukturiranja niža od 50 posto. Zvon 2 s vjerovnicima nema sklopljen nikakav dogovor o eventualnom reprogramu potraživanja, a s obzirom na njegov program financijskog prestrukturiranja nije realno očekivati bilo kakav oblik dogovora s vjerovnicima. NLB se sredinom svibnja zbog sličnih razloga žalio i na postupak vođenja prisilne nagodbe u Zvon 1 Holdingu.

NLB za stečaj Zvon 2 HoldingaNova Ljubljanska banka (NLB) podnijela je žalbu protiv vođenja postupka prisilne nagodbe u Zvon 2 Holdingu.

NLB je sa 68,8 milijuna eura potraživanja najveći vjerovnik Zvona 2. Najveća slovenska banka ocjenjuje kako ne postoje uvjeti za prisilnu nagodbu jer je stopa uspješnosti financijskog prestrukturiranja niža od 50 posto.

Navodi i kako Zvon 2 s vjerovnicima nema sklopljen nikakav dogovor o eventualnom reprogramu potraživanja, a s obzirom na njegov program financijskog prestrukturiranja nije realno očekivati bilo kakav oblik dogovora s vjerovnicima. NLB se sredinom svibnja zbog sličnih razloga žalio i na postupak vođenja prisilne nagodbe u Zvon 1 Holdingu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik